Din inima Olteniei, pentru columbofilii din toata Europa!

Anunt important

Category: General Publicat pe 16 august 2016
Dupa cum ati putut observa pe pagina de facebook sau pe pagina web oficiala a columbodromului, ultimul antrenament, cel de la 75 de kilometri, s-a incheiat cu bine. 
În ultima luna, pasarile au avut zece antrenamente oficiale, de la 10 la 75 kilometri distanta, un program mai stufos, dar binevenit, zicem noi, avand in vedere conditiile climaterice si catastrofele columbofile din acest an. Porumbeii se prezinta in conditii excelente si sunt gata de startul oficial al competitiei.
 

In aceasta saptamana se va face ciparea lor, iar la sfarsitul saptamanii, cel mai probabil vineri, va urma primul hotspot. Acest lucru il vom anunta in timp util, depinzând de conditiile meteo. Tinem sa precizam faptul ca pasarile care lipsesc din columbodrom pana la momentul ciparii, pierdute din varii motive fie de acasa, fie de la antrenamente, vor putea fi inlocuite gratis anul viitor, cu ocazia celei de-a doua editii a competitiei. Am luat aceasta decizie luand in considerare eforturile deosebite, financiare si nu numai, ale crescatorilor care ne onoreaza cu prezenta la aceasta editie inaugurala.

Va multumim tuturor pentru incredere si intelegere! 

Vremea

porumbel.net FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI
DIN ROMANIA